Keigoednieuws

 
 

Keiebijters 9 kofferbak/rommelmarkt verkopen!
Van zondag 30 juni t/m zondag 25 augustus 2019.
Open voor bezoekers van 9.00 uur tot 16.00 uur.


Wederom organiseren de Keiebijters in de zomer van 2019,  de bekende en inmiddels traditionele 9 zondagen kofferbak- en rommelmarkt verkopen. Ook dit jaar zullen deze weer plaatsvinden op het Bavo-terrein. Het betreft het stuk grond waar ook de Keiebijters-feesthal met carnaval staat, achter het hoofdgebouw/kapel van St. Bavo Langevelderweg 27 2211 AB te Noordwijkerhout (gelieve ook deze aanrijroute te nemen, klik op de kaart voor een vergroting).


Vele verkopers nemen de moeite om elke zondag weer hun waren uit te stallen. De bezoekers kunnen ook dit jaar weer naar huis met dat ene boek, die speciale lamp of andere bruikbare dingen, waarnaar ze bewust op zoek zijn.

De Keiebijters hopen uiteraard weer op een goede opbrengst om te kunnen gebruiken voor het organiseren van carnavalsactiviteiten voor bewoners en cliënten van Het Raamwerk en Rivierduinen.

Vanwege de grote toeloop in de afgelopen jaren en de eenvoudige mogelijkheden van de vereniging, heeft de firma Barthen Verhuur uit Leiden gemeend de Keiebijters een handje te helpen. Voor de duur van 9 zondagen plaatsen zij twee luxe toiletcabines voor de bezoekers.

De kofferbakmarkten zullen plaatsvinden op alle zondagen van 30 juni tot en met 25 augustus, open van 9.00 uur tot 16.00 uur. Verkopers kunnen vanuit hun auto of gewoon op een plek onder een eigen partytent spulletjes verkopen.

Voorwaarden standplaatsen
Terrein open voor verkopers vanaf 07:30 uur.

Vooraf reserveren is niet nodig want er is ruimte genoeg.

Er worden geen plaatsen vastgehouden.

Prijzen:
-Standplaats: zonder/met auto: € 15,-.

-Standplaats: auto met aanhanger € 20,-

-Tafel (210x60) te huur voor € 5,-.

-Stoelen te leen tegen € 5,- borg.

Voorwaarden:
-Voor plaatsen van de auto/spullen moet de aanwijsplaats en instructies van de marktmeester van de Keiebijters worden opgevolgd.

-Het stageld wordt bij aanvang van de markt door een Keiebijter opgehaald. Houdt u hier rekening mee!

-Niet verkochte spullen dienen weer meegenomen te worden. Mocht u iets aan de vereniging willen schenken, doe dat dan in overleg met een Keiebijter.

-Afval dient weer meegenomen te worden.

-Keiebijters behouden zich het recht voor iemand een standplaats te weigeren.

Meer informatie is ook terug te vinden op onze facebookpagina klik hier.

Mocht u toch nog vragen hebben: secretaris@keiebijters.com.

De Keiebijters ook op Facebook, klik hier.Foto's carnaval 1965 - 2019, klik hier.