Keigoednieuws

 

 

Keiebijters kofferbak/rommelmarkt verkopen!
Van zondag 25 juni t/m zondag 27 augustus 2017.
Open voor bezoekers van 9.00 uur tot 16.00 uur.Wederom organiseren de Keiebijters in de zomer van 2017,  de bekende en inmiddels traditionele kofferbak- en rommelmarktverkopen. Ook dit jaar zullen deze weer plaatsvinden op het Bavo-terrein. Het betreft het stuk grond waar ook de Keiebijters-feesthal met carnaval staat, achter het hoofdgebouw/kapel van St. Bavo Langevelderweg 27 2211 AB te Noordwijkerhout (gelieve ook deze aanrijroute te nemen, klik op de kaart voor een vergroting).

Vele verkopers nemen de moeite om elke zondag weer hun waren uit te stallen. De bezoekers kunnen ook dit jaar weer naar huis met dat ene boek, die speciale lamp of andere bruikbare dingen, waarnaar ze bewust op zoek zijn.

De Keiebijters hopen uiteraard weer op een goede opbrengst om te kunnen gebruiken voor het organiseren van carnavalsactiviteiten voor bewoners en cliënten van Het Raamwerk en Rivierduinen.

Vanwege de grote toeloop in de afgelopen jaren en de eenvoudige mogelijkheden van de vereniging, heeft de firma Barthen Verhuur uit Leiden gemeend de Keiebijters een handje te helpen. Voor de duur van 10 zondagen plaatsen zij twee luxe toiletcabines voor de bezoekers.

De kofferbakmarkten zullen plaatsvinden op alle zondagen van 25 juni tot en met 27 augustus, open van 9.00 uur tot 16.00 uur. Verkopers kunnen vanuit hun auto of gewoon op een plek onder een eigen partytent spulletjes verkopen.

Voorwaarden standplaatsen
Terrein open voor verkopers vanaf 07:30 uur.

Vooraf reserveren is niet nodig want er is ruimte genoeg.

Er worden geen plaatsen vastgehouden.

Prijzen:
-Standplaats: zonder/met auto: € 15,-.

-Standplaats: auto met aanhanger € 20,-

-Tafel (210x60) te huur voor € 5,-.

-Stoelen te leen tegen € 5,- borg.

Voorwaarden:
-Voor plaatsen van de auto/spullen moet de aanwijsplaats en instructies van de marktmeester van de Keiebijters worden opgevolgd.

-Het stageld wordt bij aanvang van de markt door een Keiebijter opgehaald. Houdt u hier rekening mee!

-Niet verkochte spullen dienen weer meegenomen te worden. Mocht u iets aan de vereniging willen schenken, doe dat dan in overleg met een Keiebijter.

-Afval dient weer meegenomen te worden.

-Keiebijters behouden zich het recht voor iemand een standplaats te weigeren.

Meer informatie is ook terug te vinden op onze facebookpagina klik hier.

Mocht u toch nog vragen hebben: secretaris@keiebijters.com.
De Keiebijters ook op Facebook, klik hier.Foto's carnaval 1965 - 2016, klik hier.


 

 


Zondag 13 november bekendmaking
van de 52ste Prins der Keiebijters.

 

Op zondagmiddag 13 november zal carnavalsvereniging de Keiebijters als laatste in onze carnavalsgekke gemeente hun nieuwe Prins Carnaval bekend maken.

  Let op-Let op-Let op-Let op-Let op-Let op-Let op-Let op-Let op-Let op
Dit jaar zal de bekendmaking van de nieuwe Prins der Keiebijters voor de eerste keer plaatsvinden bij het bekende Café van der Geest in de Zeestraat in Noordwijkerhout.

Het café is om 13.30 uur open en het programma start om 14.00 uur. Het officiële gedeelte duurt tot 17.11 uur om daarna nog even gezellig na te praten aan de bar.

Wie o wie zal de opvolger worden van de muzikale Prins Bombardon, die samen met zijn Prinses Pecunia voor een swingend jaar zorgde. Na een seizoen met vele hoogtepunten is er helaas een eind gekomen aan hun regeerperiode. Samen met hun adjudanten en verdere gevolg mogen zij terugkijken op een fantastisch carnaval.

De nieuwe Prins zal als 52ste Prins der Keiebijters het nieuwe carnavalseizoen voorgaan bij alle activiteiten van de Keiebijters. Een bijzondere plaats is er  uiteraard weer voor alle bewoners en deelnemers van het Raamwerk/Hafakker en Rivierduinen.

Momenteel legt de Prinsencommissie de laatste hand aan de voorbereiding van de verkiezing, die op een geheime datum en locatie ergens begin november plaats zal vinden.

De Keiebijters hopen u te mogen begroeten op één van hun activiteiten in het carnavalsseizoen 2016-2017!