Keigoednieuws

 
 

Zondag 18 november de bekendmaking
van de 54ste Prins(es) der Keiebijters.

 

Op zondagmiddag 18 november zal Carnavalsvereniging de Keiebijters als laatste in onze carnavalsgekke gemeente hun nieuwe Prins(es) Carnaval bekend maken.

Ook dit jaar zal de bekendmaking van de nieuwe Prins(es) der Keiebijters opnieuw plaatsvinden bij het bekende Café van der Geest in de Zeestraat in Noordwijkerhout.

Het café is om 13.30 uur open en het programma start om 14.00 uur. Het officiële gedeelte duurt tot 17.11 uur om daarna nog even gezellig na te praten aan de bar.

Wie o wie zal de opvolger worden van Prins Vino, die samen met zijn Prinses Musica en Prinses Femke voor een heel gezellig carnavalsjaar hebben gezorgd. Na een seizoen met vele hoogtepunten is er helaas een eind gekomen aan hun regeerperiode. Samen met hun adjudanten en verdere gevolg mogen zij terugkijken op een fantastisch carnaval.

De nieuwe Prins zal als 54ste Prins der Keiebijters het nieuwe carnavalseizoen voorgaan bij alle activiteiten van de Keiebijters. Een bijzondere plaats is er  uiteraard weer voor alle bewoners en deelnemers van het Raamwerk/Hafakker en Rivierduinen.

Momenteel legt de Prinsencommissie de laatste hand aan de voorbereiding van de verkiezing, die op een geheime datum en locatie ergens begin november plaats zal vinden.

De Keiebijters hopen u te mogen begroeten op één van hun activiteiten in het carnavalsseizoen 2018-2019!

De Keiebijters ook op Facebook, klik hier.Foto's carnaval 1965 - 2018, klik hier.